Tècnics i programadors.

Espai de Carrer tindrà lloc dimarts 27 de febrer de 2018 al Cubic de Viladecans i, principalment, va dirigit a tècnics de cultura dels Ajuntaments de Catalunya. Espai de Carrer també s’adreça a programadors de festivals de Catalunya, programadors d’esdeveniments privats i programadors d’equipaments privats. Els assistents podran veure actuacions de 20 minuts de les 12 companyies seleccionades. La inscripció inclou també esmorzar i dinar a càrrec de l’organització, per la qual cosa les places són limitades.

Pots veure la relació de companyies seleccionades per a Espai de Carrer 2018 aquí.

Notes sobre les actuacions:

  • Companyia Anna Roca – “El secret de la Nanna”: Cada passi és per a 6 persones. Es repartirà una entrada per a un dels passis a qui ho sol·liciti en el moment de l’acreditació. Només es donarà una entrada per entitat / institució. Els passis arrencaran a les 9.30h. No es faran reserves prèvies per email.
  • Amer & Àfrica – “Envà”: La companyia utilitza palla durant la seva actuació, que pot arribar a provocar al·lèrgia.

Espai de Carrer se celebrarà el dia 27 de febrer de 2018 al Cubic de Viladecans.

El període d’inscripcions per a tècnics municipals i programadors es va tancar el dia 5 de febrer. Si tens cap dubte o consulta, si us plau contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

SaveSave

Comments are closed