Tècnics i programadors.

Espai de Carrer tindrà lloc dimarts 12 de febrer de 2019 a partir de les 9.30h al Cubic de Viladecans i, principalment, va dirigit a tècnics de cultura dels Ajuntaments de Catalunya. Espai de Carrer també s’adreça a programadors de festivals de Catalunya, programadors d’esdeveniments privats i programadors d’equipaments privats. Els assistents podran veure actuacions de 20 minuts de les 12 companyies seleccionades. La inscripció inclou també esmorzar i dinar a càrrec de l’organització.

SI US PLAU, LLEGEIX AMB ATENCIÓ LA SEGÜENT INFORMACIÓ:

– L’aforament del dinar és limitat. Els tickets per al dinar s’entregaran per estricte ordre d’arribada a les persones que hagin fet la reserva, fins completar l’aforament.

– Als espectacles de les companyies Anna RocaGaliot Teatre i Minimons s’accedirà mitjançant entrades físiques. No es poden reservar amb antelació i s’entregaran als professionals sota petició a l’hora d’acreditar-se. S’oferirà 1 entrada per persona i institució / esdeveniment / ajuntament. Si queden places lliures, podran accedir-hi la resta d’assistents, sempre que quedin entrades físiques disponibles. Els horaris dels passis d’aquestes 3 companyies seran: De 9.30h a 10h, d’11.30h a 11.50h, i de 14.20h en endavant.

– SI US PLAU, si no pots assistir a Espai de Carrer, et preguem ens ho comuniquis per poder cedir la teva plaça a una altra persona.

La selecció de companyies que participaran a Espai de Carrer 2019 es pot consultar en aquest Enllaç.

Si tens cap dubte o consulta, si us plau contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

SaveSave

Comments are closed