Què oferirà?

Els tècnics municipals i programadors que assisteixin a Espai de Carrer el dia 4 de febrer de 2020 a partir de les 9.30h al Cúbic de Viladecans podran veure en un matí 12 espectacles d’una durada aproximada de 20 minuts cadascun. 

programa.cat logoTots els espectacles presentats a Espai de Carrer, amb excepció de les instal·lacions, estaran disponibles al Programa.cat per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per a les dues parts.  Les instal·lacions, tot i no estar incloses en el Programa.cat, poden optar a ser seleccionades.

Els assistents també estaran convidats per part de l’organització a un dinar on podran compartir taula i experiències amb tècnics municipals, programadors, companyies…, i seguir gaudint de les instal·lacions seleccionades.

La convocatòria perquè les companyies presentin les seves propostes a Espai de Carrer 2020 arrenca el 6 de novembre de 2019 i finalitza el 22 de novembre de 2019.

Les companyies interessades en presentar les seves propostes es poden descarregar les bases i el formulari en aquesta pàgina.

Si tens cap dubte o consulta, si us plau contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

Comments are closed