Què oferirà?

Els tècnics municipals i programadors que assisteixin a Espai de Carrer el dia 12 de febrer de 2019 a partir de les 9.30h al Cúbic de Viladecans podran veure en un matí 12 espectacles d’una durada aproximada de 20 minuts cadascun. 

programa.cat logoTots els espectacles presentats a Espai de Carrer, amb excepció de les instal·lacions, estaran disponibles al Programa.cat per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per a les dues parts.  Les instal·lacions, tot i no estar incloses en el Programa.cat, poden optar a ser seleccionades.

Els assistents també estaran convidats per part de l’organització a un dinar on podran compartir taula i experiències amb tècnics municipals, programadors, companyies…, i seguir gaudint de les instal·lacions seleccionades.

SI US PLAU, LLEGEIX AMB ATENCIÓ LA SEGÜENT INFORMACIÓ:

– L’aforament del dinar és limitat. Els tickets per al dinar s’entregaran per estricte ordre d’arribada a les persones que hagin fet la reserva, fins completar l’aforament.

– Als espectacles de les companyies Anna RocaGaliot Teatre i Minimons s’accedirà mitjançant entrades físiques. No es poden reservar amb antelació i s’entregaran als professionals sota petició a l’hora d’acreditar-se. S’oferirà 1 entrada per persona i institució / esdeveniment / ajuntament. Si queden places lliures, podran accedir-hi la resta d’assistents, sempre que quedin entrades físiques disponibles. Els horaris dels passis d’aquestes 3 companyies seran: De 9.30h a 10h, d’11.30h a 11.50h, i de 14.20h en endavant.

– SI US PLAU, si no pots assistir a Espai de Carrer, et preguem ens ho comuniquis per poder cedir la teva plaça a una altra persona.

La selecció de companyies que participaran a Espai de Carrer 2019 es pot consultar en aquest Enllaç.

Si tens cap dubte o consulta, si us plau contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

Comments are closed